نرم افزار های موبایل

بازی های موبایل

دانلود بر اساس مدل گوشی

android نوکیا

ريگســـــــار

تبلیغات
تبلیغات
کمی توضیح



ريگســـــــــار تماس با ما zrigsar@yahoo.com
Admin


لینک دوستان
نویسندگان
آرشیو ماهانه
تبلیغات
تبلیغات
آمار سایت

    آمار بازدید
    کل بازدید :
    افراد آنلاین :



    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

    <-PollName->

    <-PollItems->

    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 4948
    بازدید دیروز : 0
    بازدید هفته : 4948
    بازدید ماه : 5509
    بازدید کل : 136454
    تعداد مطالب : 3740
    تعداد نظرات : 98
    تعداد آنلاین : 1

تبلیغات

تبلیغات

خبرهای ورزشی کشور



فدراسیون جاگلینگ شامل کمیته ملی المپیک شد
فدراسیون بازی های "جاگلینگ" که از ده سال بدینسو تنها در بین اطفال سرکس تعلیمی و تربیتی محدود بود، عضویت کمیته ملی المپیک را کسب نمود.
"جاگلینگ" ورزشی است که درآن توانایی فیزیکی، کنترول و حرکت اشیای مختلف با هماهنگی و توازن از سوی بازیکن همزمان نمایش داده میشود؛ این ورزش به طور انفرادی و هم میان تیم به هدف نمایش و رقابت انجام میشود.
در هفتمین دور مسابقات قهرمانی جاگلینگ که روزدوشنبه (٦سنبله) از سوی سرکس تعلیمی و تربیتی افغانستان، با اشتراک ٣٠٠ طفل در کابل برگزارشد، فدراسیون این ورزش رسماً در چوکات کمیته ملی المپیک ایجاد گردید.
محمد ظاهر اغبررئیس کمیته ملی المپیک، این ابتکاررا جهت ایجاد مصروفیت سالم به اطفال مفید خوانده، خواهان حمایت بیشتر حکومت از ورزشکاران گردید. وى گفت: "من فکر میکنم ورزش تنها قهرمانی نیست، بلکه ما میخواهیم با جمع کردن اطفال، زمینۀ مصروفیت های سالم را برای آنان مهیا سازیم، اگر در گذشته به اطفال اینقدر توجه میشد، اکنون این همه بدبختی در خاک ما نمیبود."
درهفتمین دور مسابقات جاگلینک، جاگلران ولایت ننگرهار به نامهای علی الله، نعمت الله و سباوون؛ به ترتیب مقام های اول، دوم و سوم را از آن خود کردند. علی الله ١٢ ساله در ظرف ٩٧ دقیقه با "سه توپ" و ٣١ دقیقه با "کلیپ" پیهم روى ستیژ بازی اجرا کرد؛ درحالی که نعمت الله، در ٥٢ دقیقه با "سه توپ" و هشت دقیقه با کلیپ بازی انجام داد.
على الله، گفت که حمایت خانواده اش سبب شد تا او در یکسال، این کامیابی را کسب نمايد.
وى که باشندۀ ننگرهار است، افزود: "سه روزاست به کابل آمدیم و حالی دست پُر و خوشحال به ولایتم میروم، من میدانم که دیگه اطفال مره دیده، حتماً زیاد علاقه میگیرن که به سرکس بیاین."
حمید روحان رئیس سرکس تعلیمی افغانستان گفت که دراین دور مسابقات؛ اطفال زیر ١٨ سال از ولایات هرات، غور، ننگرهار، و کابل در چند تیم تنظیم شده بودند، که از این میان بازیکنان ننگرهار خوب درخشیدند.
به گفتۀ وی درحال حاضر٤٣٠ جاگلر دختر و پسررا در ولايات يادشده در سطح بلند تربیت کرده اند که از این میان، ٩ تن با مهارتهای زیاد، توانایی رقابت به سطح جهانی را دارند.
شیرخان احمدزی یک تن از مسوولان سرکس تعلیمی و تربيتى افغانستان، رشد مهارت های ذهنی اطفال را دراین بازی، با اهمیت توصیف کرده، ایجاد فدراسیون جاگلینک در چوکات کمیته ملی المپیک را دستاورد بزرگ در کشور خواند. وی گفت: "٩٧ دقیقه جاگلینک، دراین دور از سوی یک طفل که تا فعلاً در ردیف اول قرارگرفته، برای ما جای بسیار افتخاراست؛ زیرا درسطح کشورهای آسیایی، تا کنون طفلی این ریکارد را قایم نکرده است." مسوولان سرکس تعليمى میگویند که آنها توانسته اند از ١٠ سال بدينسو که سرکس تعليمى ايجاد گرديده، بیش از دو میلیون طفل اعم از دختر و پسر را در٢٥ ولایت، تحت پوشش و آموزش بازی های سرکس قرار بدهند.
آنان پیشرفت بازی های جاگلینک میان اطفال را چشمگیرخوانده مى افزايند که اين نوع بازى، از سال ٢٠٠٦ ميلادى بدينسو همه ساله به شکل مسابقات ملی و به سطح ولایات و مرکز، به طور منظم دایر میگردد.


مسابقات انتخاباتی بسکتبال آغاز میشود.
مسابقات انتخاباتی بسکتبال به زودی در شهر کابل راه اندازی میگردد.
این مسابقات که به هدف انتخاب بهترین چهره ها به تیم ملی بسکتبال کشور راه اندازی میگردد، در آن 22 تیم از مرکز و10 ولایت کشور شرکت مینمایند.
غلام غوث نیک بین منشی جنرال باسکتبال کمیته ملی المپیک گفت، این رقابتها قراراست از هشتم ماه سنبله سالروان در جمنازیوم کمیته ملی المپیک آغاز و تا سیزده سنبله ادامه یابد.
به گفته نیک بین در پایان این رقابتها 18 تن عضویت تیم ملی بسکتبال کشور را حاصل خواهند نمود.


پیشرفت در ورزش، سرمایه گذاری هنگفتی را می طلبد
رشته های ورزشی بسیاری وجود دارد که هم می توان آن را به آسانی فرا گرفت و هم از نظر هزینه در سطح پایینی می باشد که از جمله‏ی این ورزشها می توان به رشته‏ی دوش اشاره کرد که بسیار کم هزینه، ساده و فراگير است.
حكيم كمال از اساتيد رشته ورزشي تكواندو ، گفت: ورزش ها را به طور کلی می توان به سه بخش، همگاني، انفرادي و گروهی تقسیم کرد که ورزش های انفرادی، شامل دو بخش رزمی و رقابتی می باشد.
وی افزود: ورزش هاي رزمی بوکس نسبتاً از هزينه كمي برخوردار و در مقابل، رشته‏ی رزمی تکواندو، نیازمند هزینه های بالایی است.
این استاد تکواندو، رشته های تنيس، بدمينتون و ديگر ورزش هاي رقابتي و ميداني را از رشته های کم هزینه و کم خرج برشمرد و گفت: ورزش های غیر رزمی و رقابتی مانند ژیمناستیک هزینه‏ی بالایی تری را می طلبد.
به گفته وی، در کشور ورزش هايي مانند فوتبال، واليبال و كركت در بين مردم از علاقمند هاي زيادي برخوردار است و با امكانات كمي مي توان اين ورزش ها را انجام داد.
وي در ادامه با اشاره به اینکه پیشرفت در رشته های مختلف ورزشی، نیازمند سرمایه گذاری های بالاتری است، خاطر نشان کرد: چنانچه بخواهيم ورزشی را در جامعه كنونی كشور رايج سازيم و بطور حرفه ای به رقابت بپردازیم، این پیشرفت ها مستلزم هزینه های بالا و سرمایه گذاری های اساسی می باشد.


هیات همراه کاروان ورزشی به لندن از کمیته المپیک تاییدیه داشتند
کسانی كه به عنوان همراه با كاروان ورزشي كشور به المپيك لندن اعزام شده بودند، شایسته تیم ملی کشور نبودند.
فرشته فرح، معاون كميته ملي المپيك کشور در این باره می‏گوید: هياتی كه همرای تیم های ورزشی به مسابقات المپيك لندن اعزام شده بودند، مورد تاييد و بنا به خواست ریاست این كميته بوده است که براي تشويق ورزشكاران کشور در بازی های المپیک اعزام شده بود.
وي خاطر نشان ساخت: در مسابقات المپيك چين سال 2008 تعداد ورزشكاران كم بود، اما در سال 2012 شش ورزشكار اشتراك داشتند، از این رو تعداد هيات در المپيك لندن بيشتر و افزون تر از مسابقات المپيك چين بود.
وي در رابطه با نبود داكتر حرفه ای در كاروان المپیك كشور، گفت: در مسابقاتی مانند المپيك، داکتر ورزشی از سوی کشور میزبان توظیف می شوند.
بعضي از آگاهان بر اين باورند كه نثار احمد بهاوي قبل از اعزام به المپیک مصدوم بوده است و كميته ملي المپيك با وجود ورزشكاران ديگر تكواندو، كسي را جايگزين وی نكرده است.
معاون كميته ملي المپيك در این رابطه گفت: اگر بهاوی قبل از اعزام دچار مصدومیت می‏بود، کمیته المپیک حتما شخص ديگری را جايگزين وی می کرد.
وي در ادامه تاكيد كرد: ورزشكاران ما نسبت به ورزشكاران کشورهای خارجي از امكانات كمي برخوردار هستند، اما آنها با امکانات ناچیز و حفظ غرور ملی خویش به میدان می آیند و به رقابت می پردازند.


زمانبندی مسابقات کریکت ترینیداد و توباگو اعلان شد
به مناسبت استقلال کشور ترینیداد و توباگو، تیم های افغانستان، بنگلادش و باربادوش به یک سلسه مسابقات چهارجانبه 20 آوره به این کشور دعوت شده اند.
این مسابقات روزهای ششم تا هشتم سپتامبر برگزار می گردد.
تیم کریکت افغانستان که هم اکنون در دوبی به سر می برد، روز اول سپتامبر راهی ترینیداد می شود. افغانستان روز ششم سپتامبر به مصاف کشور میزبان ترینیداد و توباگو می رود، روز دوم به مصاف بنگلادش و روز سوم به مصاف باربادوس.
گفته می شود به قهرمان این مسابقات 50000 دالر آمریکائی تعلق خواهد گرفت.
ترینیداد و توباگو و باربادوس در سطح جهانی تیم ملی ندارند، بلکه جزء تیم کشور غرب الهند که یک عضو کامل شورای جهانی کریکت هست می باشند، ولی این دو کشور فرهنگ قوی کریکت داشته و بازیکنان خوبی در تیم های آنها بازی می کنند. بعد از این مسابقات، تیم افغانستان راهی سریلانکا می شود تا در مسابقات جهانی 20 آوره شرکت کند.


گشایش چهاردهمین دور رقابتهای پارالمپیک لندن
چهاردهمین دور رقابت های پارالمپیک لندن با حضور یک ورزشکار افغانستان امروز گشایش میابد.
در این دور رقابتها به نمایندگی افغانستان ، فهیم رحیمی ملی پوش کشور در بخش پاورلیفتینگ همراه با دو مربی شرکت کرده است.
در رقابتهای پارالمپیک 2012 لندن 4200 ورزشکار از 165 کشور جهان شرکت میکنند.


تیم ملی شطرنج ، امروز رهسپار ترکیه شدند
تیم ملی شطرنج افغانستان برای شرکت در چهلمین دور رقابتهای المپیاد شطرنج ، امروز رهسپار ترکیه شد.
در این رقابتها با نمایندگی از افغانستان 5 دختر و 5 مرد همراه با 2مربی حضور می یابند.
این دومین باری است که شطرنج بازان افغانستان در بازی های المپیاد شطرنج شرکت میکنند.
فدراسیون شطرنج میگوید: هر چند رقابتهای المپیاد شطرنج در سطح بسیار بالا برگزار میشوند، اما ورزشکاران کشور برای درخشش بهتر یک دور تمرینات فشرده ی یک ماهه را سپری نمودند.

 




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





 

آخرین مطالب

ابربرچسبها

خبرنامه

با واردکردن آدرس ایمیل تان در کادر زیر آخرین کتابها را در ایمیل تان تحویل بگیرید :

لطفا اول ایمیلتان .wwwنگذارید .